Introductie
![]()
![]()
Lieve allemaal,
Dit is de eerste website die ik zelf in elkaar zet, ik zal het zo overzichtelijk mogelijk proberen te maken.
Nu wordt dit geen oninteressante website met de dagelijkse onbenulligheden, die door elke onbekende persoon die zich verveeld gelezen zal gaan worden. Dus geen spannende verhalen over de hagelslag die vanochtend over de vloer rolde bij het maken van mijn boterham, door gebrek aan boter. En ook zal ik niemand vermoeien met de zaterdagavond dilemma’s die zich zo nu en dan voor de kast afspelen.
Nee, deze website maak ik met een doel. Dit doel is mijn vrienden en familie op de hoogte te houden van een belangrijke stap in mijn loopbaan en leven.
Sinds woensdag 7 oktober 2009 is het namelijk helemaal officieel en definitief. Ik ga begin februari 2010 naar Curaçao, om daar mijn laatste stage te volbrengen.
Ja, het is echt waar, ik ga mij 20 weken lang bevinden op het mooie Curaçao, om daar mijn vakkennis uit te breiden en veel ervaring op te doen binnen de logopedie. En daarnaast zal ik natuurlijk ook genieten van de mooie omgeving en veel leuke dingen meemaken.
Het is verschrikkelijk eng en spannend, maar ik ben ervan overtuigd, dit gaat een geweldig avontuur worden!
Bon Bini! Leuk, ik ga je verhalen volgen hoor!
Wauw, wat spannend! You go girl!
Ik zal je verhalen zeker gaan volgen!!!
Gave fun out there!!!!
Liefs, Janneke
Have fun natuurlijk, Gave is wat anders in het engels, hahahahaha!